Er det noget for dig at bo i et seniorbofællesskab?

Er du fyldt 50 år? Er børnene flyttet hjemmefra? Er din bolig blevet for stor? Søger du nye venner?

Så er det måske noget for dig, at bo i et seniorbofællesskab. Et seniorliv i et bofællesskab kan være med til at give dig et trygt og stort netværk og en sund dagligdag med sociale aktiviteter lige uden for hoveddøren.  

Foreningens boliger er oaser som på fineste vis kombinerer dansk arkitektur, natur og mad. Alle husene er tegnet af anerkendte danske arkitekter, bl.a. Jørn Utzon, og den gennemtænkte boform er centrum for et aktivt liv i grønne områder.

Det er bekvemt at bo i et seniorbofællesskab. Boligerne er moderne, med brede gange og store rum og er derfor nemme både at rengøre og vedligeholde. Der er moderne køkkenfaciliteter i hver bolig, og kollektivhusenes egne restauranter byder altid på lækre, alsidige og sunde retter – og det er ikke kun beboerne, men også beboernes gæster, der er velkomne. I de fleste kollektivhuse er der typisk selskabslokale, restaurant, café og kiosk, vaskeri, en plejeafdeling med fodterapeut og frisør, nogle huse har en spa-afdeling og et fitnessrum, nyttehaver og petanquebaner. Typisk vil der være parkering tilknyttet og de fleste huse ligger i skønne grønne områder og har egen gårdhave, hvor beboerne bidrager til den fælles gode stemning ved fx. at tilrettelægge grillaften og høstfester m.m.

Beboerne i seniorbofællesskaberne har adgang til alle de forskellige faciliteter og aktiviteter, der er i det pågældende kollektivhus, og det er helt op til beboerne, hvor meget og hvor ofte de ønsker at benytte sig af disse tilbud. Beboerne har altid frit valg og bestemmer selv, hvornår de vil fællesskabet.